Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Плаття в рубчик, колір бежевий, 176r1046

780 грн
Опис

Трикотажна бежева сукня міді в рубчику з розрізом збоку
Сукня пошита з м'якого на дотик, теплого та якісного трикотажу з високим вмістом бавовняних ниток – 70%. Завдяки чому тканина «дихаюча» і забезпечує максимальний комфорт шкірі. Приталений крій А-силуету якнайкраще підкреслить жіночність і додасть витонченості образу. Довгі втачні рукави та трендова довжина виробу нижче колін роблять цю модель чудовою альтернативою зимовому платтю. А виріз декольте «серце» та розріз збоку виробу, що демонструють переваги жіночої фігури, створять акцент у образі.

Переваги:

натуральна, тепла, приємна тілу тканина
універсальна довжина та фасон (підходять під всі типи жіночих фігур)
довгі рукава
акцент - розріз на спідниці
вибір базових кольорів: бежевий та чорний
Сукня чудово впишеться в демісезонний жіночий гардероб і стане однією з базових речей, доповнюючи які можна створювати образи у різних стильових напрямках.
Наприклад:
1. Поєднуй сукню з черевиками, колготками, сумкою-багет, кепкою та довгою стьобаною курткою-пальто з відкладним коміром. Ремінь на талії поверх куртки наголосить на витонченості фігури.
2. Носи сукню з чоботями-трубами на невеликих підборах, колготками, пальто на запах з поясом, капелюхом-флопі та сумкою-трапецією.
3. Одягни поверх сукні укорочений об'ємний светр великої фактурної в'язки з круглим вирізом горловини або щільної в'язки з візерунком та з високим горлом. Додай до них жокейські чоботи, колготки, пальто з рукавами-реглан, вовняну шапку та шарф в одній кольоровій гамі та сумку-сідло із замші або з перфорацією.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Матеріал:
Принт:
Без принту

Схожі товари