Всі категорії
Додати товар

Ідеальна модель сукні по фігурі в принт модного бренду зі швеції monki

258 грн
Опис

Ідеальна модель сукні по фігурі в принт модного бренду зі Швеції Monki.Стан нової речі, сток.
Сукня приталеного крою з коротким рукавом виділить ваші переваги та підкреслить силует. Виріб на підкладці. М'який і комфортний матеріал сукні дозволить вам почуватися дуже легко, додасть витонченості вашому стилю, а в поєднанні з правильним взуттям додасть їй ще яскравіших фарб.
Витончена та елегантна сукня допоможе вам створити саме той образ, про який ви мріяли. Вона буде вдалою знахідкою у вашому гардеробі і підійде на різні випадки життя.

Розмір S.
-довжина 88
-плечі 37
-пог 41
-пот 34
-поб 42

Склад:
82% поліамід
16% поліестер
2% еластан

Модний бренд Monki родом із Швеції. Він створений для представниць прекрасної статі, які прагнуть висловити свою індивідуальність за допомогою оригінального одягу. Яскраві принти, графіка та ексклюзивний декор є візитною карткою шведського бренду. У Monki проглядаються лінії урбаністичних тенденцій, залишаючи в одязі легкий стиль. Скандинавський бренд Monki відображає останні напрямки світу моди, які припадуть до смаку тим, хто бажає створити свій індивідуальний стиль.
Принти займають особливе місце в концепції торгової марки, останній каталог Monki рясніє еклектичними візерунками в стилі фантастичних тропіків та екзотичних представників фауни. Усі ілюстрації неповторні і надають кожній колекції особливої ​​унікальності.
Силуети пальмових гілок, насичені фарби оперення папуг, срібний блиск, об'ємні форми — це гармонійно поєднується в новій колекції.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Салатовий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Поліестер Поліамід Еластан
Сезон:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?