Всі категорії
Додати товар

В'язана сукня в стилі маx mara, плаття-светр.

350 грн -16% 297 грн
Опис

Розмір 16, добре тягнеться, без дефектів та кошлатості. Другий тон - темна пудра, капучіно.
ОГ - 108 у спокійному стані, ОТ - 106, стегна - 110, довжина - 95/97. Рукав низький - 49, від шиї - 80см.

Сьогодні я дізналася про масу нових вражаючих понять, які означають, в принципі, абсолютно знайомі ситуації, просто ніхто ніколи не давав їм назви 👇
Кожен із нас, мабуть, хоч раз ставав жертвою глембузлінгу. Це ситуація, коли ти цілий день збирався, мився-брився-одягався, переодягався, а потім тебе продинамили і вся ця красота залишилася дома.
А ще іноді ми можемо страждати тайп-кастингом. Або принаймні знаємо когось, хто страждає. Це ситуація на кшталт: Ой, нє, хлопче, не зважаючи на твою неземну красу, кубики на животі, дюжий інтелект, Бентлі і три квартири, ти мені не підходиш, бо Стрілець - не мій знак!"
Ще є надзвичайно цікавий термін - "кіануїнг". Поняття від імені чарівного Кіану Рівза, який заставив усе жіноцтво планети від 14 до 85 кілька років тому лити гіркі сльози з приводу своєї несподіваної женячки на несподівано невідомій і не особливо красивій жінці. То ж з того часу, коли ви шоковані, що ваш колишній Толя ходить за ручку з тією страшною товстою Галькою, то це, друзі мої, і є той самий "кіануїнг".
Ну і останнє. Кіттенфішинг. Надзвичайно важливе поняття, яке означає відчуття всесвітнього розчарування, коли ваші очікування з тріском розбилися в скелі реальності. Наприклад, ви пішли на побачення з молодим струнким чоловіком, а прийшов дядя під п'ятдесят із єдиним, за що може зачепитися око - пузом. Оце той самий кіттенфішинг. І він напряму стосується і Шафи. Красиві фото речей не завжди відповідають тому, що ми забираємо згодом на пошті. Тому я всім бажаю ніколи не ставати героями і жертвами кіттенфішингу, а у свою чергу обіцяю, що мій одяг в житті, можливо, навіть буде якраз таки ще кращим!

Дивимось інші оголошення - ВЕЛИКІ розміри, дивимось розділ "Про мене".
Усе буде Україна! 💙💛

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Персиковий
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
Сезон:

Схожі товари