Всі категорії
Додати товар

Лаконічна віскозна сукня популярної британської марки new look.

236 грн

розпродаж до 22 Вер.

163 грн
Опис

Лаконічна віскозна сукня популярної британської марки New look.
Сукня з круглою горловиною виготовлена ​​з еластичної віскозної тканини. Модель напівприлеглого силуету. Низ спідниці, що розширюється, робить фігуру легше і візуально звужує стегна. По лінії талії на еластичній зав'язці. Верхня частина сукні оздоблена чорно-білою смужкою.
Чудова сукня на будь-який випадок, яка підкреслить усі ваші переваги.

Розмір L.
-довжина 97
-пот40+
-поб 50

Склад:
97% віскоза
3% еластан

New look являє собою популярну британську марку, відому на весь світ, більшість нових колекцій цього бренду розлітається з прилавків, немов гарячі пиріжки.New look займається випуском стильного високоякісного одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків, жінок та, звичайно ж, дітей.
Головне те, що одяг брендуNew look недорогий і доступний; розрахований, насамперед, на покупців із середнім рівнем доходу. При виготовленні одягу, взуття та аксесуарів бренд використовує тільки натуральні тканини, шкіру, ультрамодні камені і т.д. New look – дивовижна торгова марка, яка за короткий проміжок часу змогла залучити до себе покупців по всьому світу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза Еластан
Застібка:
Зав'язки
Сезон:
Принт:

Схожі товари