Всі категорії
Додати товар

Чарівна літня бавовняна сукня-сарафан

340 грн -4% 328 грн
Опис

Стильна сукня-сарафан середньої довжини на тонких бретелях пошитий з гладкого на дотик, приємного шкіри батисту.Натуральна тканина з квітковим принтом повітропроникна, гіпоалергенна, міцна, відмінно тримає форму і не вигорає — ідеальний варіант для спекотного літа. Завдяки приталеному фасону та вільному низу виріб чудово сідає на будь-яку фігуру, візуально коригуючи пропорції та приховуючи недоліки, дарує комфорт та легкість рухів. Легка сукня підкреслить жіночний силует, візуально зробить талію витонченою.
Переваги:
міцна, «дихаюча», приємна шкіри натуральна бавовняна тканина
універсальний фасон із вільною спідницею середньої довжини (для всіх типів жіночих фігур)
акцент — декоративне оздоблення
вибір кольорів: біло-зелений, червоно-зелений.
Біло-зелений сарафан з яскравим квітковим забарвленням відмінно підходить для створення модних літніх луків на будь-який випадок. Наприклад:
Носіть сарафан зі шльопанцями в стилі макраме, плетеною сумкою, сонцезахисними окулярами в білій оправі, шифоновою хусткою в зачісці або капелюшком у тон сумочці — ніжний жіночний образ у пляжний сезон.
Для вечірньої літньої прогулянки поєднуйте сарафан зі стьобаними сандалями на липучках, укороченою джинсівкою, сумкою-сідло та кепкою. Комфортний та стильний look для піших прогулянок готовий.
Модель чудово підходить і як вбрання для побачення. Обіграйте сарафан прозорою однотонною сорочкою з жниварки або шифону, шкіряними мюлями з підборами «чарочка» та сумкою-півмісяць — романтично та зручно.
Бічна застібка-блискавка, бретелі регулюються, ліф спереду на підкладці! Розмір 16, підходить для 12-14-16-18 дивіться мірки: Довжина - 91 см ПОГ - 54 см ПОТ - 44 см Шановні покупці, читайте уважно опис товару, виміри та дивіться фото. Задавайте всі питання,до здійснення покупки. Звертайтеся, будь ласка, за потреби зроблю додаткові фото. Сукня нова, з етикеткою.
Товари пересилаю Укрпоштою або Новою поштою після оплати на картку. Відправка по всій Україні НП і УП. Перед замовленням звіряйте виміри. Післяплати, обміну та повернення немає. Пишіть всім відповім. Дивіться інші мої оголошення – знайдете багато чого цікавого. Приємних всім покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:

Схожі товари