Всі категорії
Додати товар

Брендова сукня в горох з вовни, віскози міді andre tan, розмір xs

550 грн

розпродаж до 07 Травень

440 грн
Опис

Брендова сукня в горох міді Andre Tan, розмір xs. Матеріал 35% вовна, 50% віскоза, 15% поліестер. Тканина дуже мяка, приємна до тіла. Стан нової речі, нюанс: втрачено 2 гудзики, треба або ідентичні або на нові замінити, по самій сукні нюансів немає.
Заміри в спокійному стані:
- ог 88 (тягнеться дуже добре і на більший обєм)
- талія 84 (на стрічках репсових по талії, і за рахунок цих стрічок дуууууже гарно виглядає сукня, обємний низ та по фігурі верх),
- довжина 105
- плече 10,5
- рукав 58.

Ціна сукні з подібним складом тканини 5 тис грн, я віддаю значно дешевше. Враховуючи якість тканини, таку в масмаркет сегменті не знайти, якість і модель шикарні. Я не є фанатом цього бренду, але є знахідки. І ця сукня - дійсно знахідка, якість + модель, це просто топ. Хто носить хс, або невеличку навіть с, це знахідка. Я би не продавала, аби не носила зараз більший розмір. Щира рекомендація.

При оформленні замовлення до 15 00 відправляю в основному день в день (новою поштою, укрпоштою, міст експрес). Пакую сама, вам за це доплачувати не треба на поштовому відділенні. При замовленні від 400 грн безкоштовна доставка.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42
Матеріал:
Вовна Поліестер Віскоза
Принт:

Схожі товари