Всі категорії
Додати товар

Оригінальне елегантне чорне силуетне плаття від mexx, розмір 38, укр 44-46

449 грн
Опис

Оригінальне не банальне елегантне силуетне плаття насиченого чорного кольору з яскраво-білим оздобленням. Тканина досить щільна, важкенька, добре тримає форму, у складі п/е, віскоза.
Застібається на довгу блискавку ззаду. Комір-стійка. V-подібний виріз горловини. Виріз досить глибокий, застібається на 3 маленькі гачки (можна регулювати глибину вирізу). Без кишень. На підкладці. Є контрастний білий пояс, який фіксується нижче лінії талії.
Заміри виробу в нерозтягнутому вигляді, см:
плечі 33,
пахви (приблизно дорівнює НОГ) 45,
ПОТ 40,
НОС (Замір роблять на відстані 65 см від плечового шва, якщо річ коротша, то по краю виробу) 49 (тягнеться), по підкладці до 51,
довжина 100.
Об'єми манекена, см:
плечі 39,
ОГ 87,
ОТ 63
ОБ 90
Вирушаю Новою поштою або накладеним платежом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою, Meest за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Матеріал:
Віскоза Поліестер Еластан
Сезон:

Схожі товари