Всі категорії
Додати товар

Колаборація h&m і desmond&dempset! цікаве лляне плаття, розмір l (реально до 3xl)

649 грн
Опис

Модний дім H&M об'єднався з лондонським брендом розкішних піжам Desmond&Dempsey, дитям Моллі Годдард і Джеффрі, для створення колекції жіночого одягу DESMOND&DEMPSEY X H&M
"Колекція жіночого повсякденного одягу, що пропонує широкий вибір невимушених, але шикарних суконь, каптанів та інших речей, необхідних для теплої погоди, являє собою колекцію жіночого одягу, яка легко впишеться в будь-який повсякденний одяг або літній гардероб. — перша в історії бренда, що прославився своїми принтами, розкладними вручну. Колаборація жіночого одягу містить принти, « натхненні Австралією, у простих силуетах і легких натуральних тканинах».
До неї увійшли «невимушені, але шикарні плаття, каптани та інші предмети першої потреби для теплої погоди», розроблені власною командою H&M, яка тісно співпрацювала з Desmond&Dempsey. Силуети «переважно довгі та літні, з натуральних тканин, як-от струменястий льон, бавовняна вуаль і віскоза».
Принти є ключовим моментом пропонування: вони були створені вручну та натхненні Австралією, місцем народження Годдарда та Джеффрі. Це означає пальми та рослинні елементи в повторюваних візерунках або принти в стилі Туаль де Жуї в колірній палітрі шафраново-жовтого, пило-рожевого, лазурно-синього, лісового зеленого та ніжно-бежевого кольору.
Комфортне плаття з тканини цікавого малюнка — на тлі м'якого рудого (шафранового) кольору флористичного рисунка білого кольору. Тканина м'яка, приємна до тіла, сумішова, у складі 30% льон, 70% віскоза.
Плаття-каптан завдовжки до литки. V-подібний виріз, невеликий комір-стійка зі складками. Обтягнуті ґудзики спереду. широкий знімний пояс на талії та короткі широкі рукави. Без підкладки
Розмір вказаний L, Показала посадка на манекенах двох розмірів L і 3XL (параметри манекенів у оголошенні нижче), вважає, що в обох випадках має гідний вигляд! )
Заміри виробу в нерозтягнутому вигляді, см:
плечі — рукави реглан, замір не актуальний,
пахви (приблизно дорівнює НОГ) 57,
ПОТ 57,
НОС (Замір роблять на відстані 65 см від плечового шва, якщо річ коротша, то по краю виробу) 70,
довжина 115,
довжина рукава від вирізу горловини 46.
Об'єми жовтого манекена, см:
плечі 40,
ОГ 97,
ОТ 77,
ОБ 100
Об'єми чорного манекена, см:
плечі 43,
ОГ 111,
ОТ 90,
ОБ 114
Вирушаю Новою поштою або накладеним платежом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою, Meest за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Віскоза Льон
Сезон:

Схожі товари