Всі категорії
Додати товар

Лаконічна жіночна віскозна сукня з яскравим декором бренду з німеччини amisu

238 грн з 14 Травень - додавайте до обраного

298 грн
Опис

Лаконічна жіночна сукня з яскравим декором бренду з Німеччини Amisu.
Amisu це виключно жіночий одяг, який призначений для молодих дівчат, які хочуть виглядати модно. Одяг Amisu- це одяг міста.
Модель приталеного крою, з довгим рукавом та застібкою на спинці у вигляді крапельки на гудзик. Головний акцент у виробі - акуратний круглий комірець, декорований по всій поверхні золотистими бусинками. Ця модель виготовлена ​​з м'якого, еластичного матеріалу віскоза, добре сідає по фігурі. Відмінна якість і чудовий зовнішній вигляд, приємна в носінні.
Класичні лінії у поєднанні з яскравими акцентами дозволяють експериментувати зі своїм гардеробом та створюють образ жіночної, витонченої, модної дівчини, впевненої у собі та своїй привабливості.

Розмір вказаний L, але краще орієнтуватись за вимірами.
-довжина 81
-плечі 40
-пог 45
-пот 37
-поб 44
-рукав 63

Склад:
95% віскоза
5% еластан

Amisu – марка жіночого одягу, що належить до великої мережі модного одягу для молоді NewYorker. Ця німецька компанія входить до десятки найпопулярніших молодіжних брендів. Вперше колекцію Amisu представили у 2001 році. У колекції Amisu є речі не лише у стилі smart casual чи pin up, а й оригінальні рок-н-рольні моделі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза
Сезон:

Схожі товари