Всі категорії
Додати товар

Стильна сукня/плаття з льону george. англія

450 грн
Опис

Стильна сукня/плаття з льону в актуальних червоно-помаранчевих кольорах від відомого британського бренду George.
Преміальна якість тканини 55% льону та 45 % віскоза. Тканина міцна та щільна, приємна до тіла. Тканина не тягнеться та не електризується. Льон немов створений для літньої спеки. Тканина не схильна вбирати в себе забруднення та поширювати неприємні запахи. Сам по собі льон є гнітючим середовищем для розвитку бактерій та грибків. А прати його можна у звичайній автоматичній машинці або вручну, за допомогою простих миючих засобів. Льняний одяг добре відбиває ультрафіолетові промені. Віскоза нейтралізує мінуси льону. Союз двох популярних волокон виявляється краще з усіх боків. Комбінований матеріал не дає усадки при пранні. Він легкий, м’який, при цьому менше зминається, тому легше прасується, а, значить, завжди виглядає акуратно.

Сукня класичного крою. Фігурний виріз горловини (на фото). По краю пройми рукава вишивка (прошва). На спинці декоративна планка з ґудзиками (на фото).

Сукня має традиційний для Англії принт пейслі. Пейслі, індійський огірок, або, якщо точно, бута — візерунок дуже древній. Ймовірно, вперше він з'явився в імперії Сасанідів — стародавній державі, яка з 224 по 651 рік нашої ери перебувала на території сучасних Іраку та Ірану. Попит на екзотичну індійську тканину виявився таким високим, що заповзятливі європейці стали ткати полотна з огірками самі. Невелике шотландське містечко Пейслі взагалі повністю направило всі ресурси на виробництво тканини в індійському стилі та завдяки цьому залишилося у віках — але вже як назва візерунка.
У тому, що з себе насправді представляє пейслі, єдиної думки немає. За однією з версій, це квітковий мотив, поєднаний із силуетом кипариса – символу життя у зороастризмі. Інший варіант походження - стилізовані мови полум'я, що також символізують життя. Можливе і походження від горіха кеш'ю, що був символом родючості. В Індії поширена думка, що огірки зображують насіння мангового дерева. У будь-якому разі — яку теорію не візьми — йдеться про життя та родючість.

Ідеально підійде на фігуру 18 UK або 46 EU розміру.

Стан чудовий, без дефектів
Розміри:
пройма 26 см
груди 54 (108) см
талія 50 (100) см
стегна 60 (120) см
загальна довжина 108 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Віскоза Льон
Сезон:
Принт:
З геометричним принтом

Схожі товари