Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Шикарное сексуальное платье миди трикотаж запах драпировка плечи разрез эксклюзив

877 грн
Опис

Божественна сукня! Нереально красива!
Цей дизайн геніальний! От як вони з здавалося б простої і привичної всім трикотажної сукні в рубчик зробили такий шедевр! Щоб і комфортно, і стильно, і небанально і так жіночно і спокусливо! в мене захват! Залишаю собі в декількох кольорах!

Така модель буде розкішно виглядати на вихід, підкреслить Твою сексуальність, що буває важко в холодну пору року) А якщо в звичайний день Ти захочеш виглядати особливо і почувати себе на мільйон, також можеш сміливо одягати її і не переживати що Ти виглядаєш too much чи overdressed, як кажуть англомовні блогери - будь впевнена, вона виглядатиме достойно в будь-якій ситуації і викликатиме тільки захват у оточуючих!

Дуже красивий акцент на талії робить її візуально тоншою, красива драпіровка підкреслює вигини фігурки, вирізи і американська пройма делікатно відкривають плечики, а запах дуже спокусливо показує ніжку, особливо ефектно, коли Ти йдеш! Сексуальність сукні благородно обігрується стриманою довжиною міді - наш улюблений прийом дизайнерів!

Матеріал - дуже приємний до тіла, мягенький, ніжний віскозний трикотаж, гарно тягнеться і комфортно облягає фігурку, щоб Ти не тільки виглядала на мільйон, але й почувала себе впевнено і зручно!
Як на мене - вона ідеальна!
рр S/M
ціна 899 грн

ЕКСКЛЮЗИВ, ТІЛЬКИ У НАС

довжина 132,5 см
пог 39,5 см, тягнеться до 60 см
пот 34 см, тягнеться до 56 см, зменшується зав'язками на будь-яку талію)
поб 43 см, тягнеться до 65 см

(пог, пот і поб - це півобхвати грудей, талії і стегон, тобто треба множити на 2)

P.S. Зсередини нижня частина сукні прошита так, що навіть якщо ти піднімеш верхню частину запаху, все буде прикрито нижньою - воно пришита з іншої сторони)

є в 5 кольорах - марсала, чорний, сірий, хакі, беж

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
Продавець
remeshkova
ROSENOIRsale
Київ
Була