Всі категорії
Додати товар

Цікаве трикотажне плаття футляр у стилі missoni від smashed lemon, розмір l, евр 40, укр 46-48

349 грн
Опис

"Молодіжний одяг Smashed Lemon — це молода та креативна марка одягу з Голландії, яка увібрала створити щось нове у світі моди. Її легко впізнати за яскравим, соковитим і барвистим принтами.
Одяг Smashed Lemon створюється спеціально для молодих дівчат, які щиро люблять моду та мають своє власне відчуття стилю. Вона допомагає молодим дівчатам створювати індивідуальний і привабливий зовнішній вигляд, висловлювати свою унікальність, виділятися.
В одязі Smashed Lemon однаково зручно та комфортно просто пройти міськими вулицями, випити чашку кави в улюбленому кафе та подивитися на перехожих, отруїтися на зустріч із друзями та «протусити» всю ніч на проліт."
Дуже оригінальне, і дуже не банальне трикотажне, імовірно, вовняне плаття-футляр. Його особливість — це нереальний візерунок. Не поміченої Ви не залишитеся — 100%) Плаття явно в стилі MISSONI (останнє фото)
Рукави 3/4. Оскільки тягнеться добре, у блискавці немає потреби
Заміри в нерозтягнутому вигляді (тягнеться досить добре), см:
плечі 39,
пахви (приблизно дорівнює НОГ) 45,
ПОТ 39,
НОС 49,
довжина 99,
довжина рукава 43.
Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Bapler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:

Схожі товари