Всі категорії
Додати товар

Monsoon шовкове плаття кольору фіалок на наш 48-50

500 грн
Опис

Плаття для урочистостей. Куплено з рук в ідеальному стані, одягнене один раз. Вишуканий фасон збирає донизу великі хвилі. Вся конфігурація нагадує гітару зі сувоєм шовку, схоплена широким поясом (пояс відрізний моделі і зав'язується пояс зверху) по талії. Лінія плеча переходить в приспущений рукавчик. Мис вирізу і його оформлення за типом запаху доповнюють відчуття шовкового кокона. Ймовірно, дизайнери і мали на увазі фіалку. Цвет фиалок - не преувеличение. На фото сложно передать мягкий, не светлый, достаточно теплый, не синий, не чернильный, а фиолетовый цвет. Фиалка - как он и есть в буквальном значении.
Ткань двойная, выработана так, что нижний слой, также мягкий и нежный, по текстуре не слишком отличается от верха. Ощущается как изнанка, а не подкладка. Поверхность чуть белесит, как и "положено" шелку такого качества. Мягкий перелив самого цвета заметно преобладает над блеском, свойственным атласу, - его почти нет. Бархатистая и в то же время тонкая ткань. Платье можно надеть даже июльским вечером.
Розмір не більше нашого 50-го. Може бути на менше, точно сказати не можу за відсутністю такого досвіду. )) По стегнах, при невеликому розмірі бюста, можна і трохи більше. В талії не повинно бути більше 80 см. На зріст 172 - французька довжина. Заміри за запитом.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
Матеріал:
Сезон:
Продавець
tygris
tygris -- SALE
Харків
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари