Всі категорії
Додати товар

Атуальна бавовняна сукня по фігурі відомої марки з ірландії primark. нова, з біркою

176 грн
Опис

Атуальна бавовняна сукня по фігурі відомої марки з Ірландії Primark, made in Turkey. Нова, з біркою
Завдяки своїй довжині та приталеному крою виріб підкреслює вашу фігуру і завжди змушує вас виглядати чудово. Доповнює і прикрашає стиль контрастне оздоблення.Виконана із натуральної еластичної бавовняної тканини в рубчик.
Витончена та елегантна сукня допоможе вам створити саме той образ, про який ви мріяли. Легкість матеріалу додасть витонченості вашому стилю, а в поєднанні з правильним взуттям додасть йому ще більш яскравих фарб.

Розмір XS.
-довжина 81
- пог 33-43
-пот 28+
-поб 35-50+

Склад:
91% бавовна
9% еластан

Primark - відома марка з Ірландії, що випускає різноманітний одяг, аксесуари в широкому асортименті для сім'ї.
Primark – це міжнародний бренд, що пропонує актуальний модний одяг, косметику та товари для дому за найкращою ціною навіть у найвіддаленіших куточках планети. Просто кажучи, диктує дивовижну моду за дивовижними цінами. В асортименті компанії є товари на будь-який смак для дітей, підлітків та дорослої аудиторії, а також прості моделі взуття, аксесуари, приладдя для сну та відпочинку.
Незважаючи на демократичну цінову політику, якісні показники залишаються на належному рівні. - британський аналог шведського H&M та американського Forever21.
Основною характеристикою продукції Primark є виготовлення стильного, модного одягу, що повністю відповідає актуальним трендам і тенденціям, за привабливою, прийнятною вартістю. Товари не потребують великомасштабних рекламних кампаній, адже найкращою рекламою є відгуки задоволених покупців, які залучають до покупок все більше клієнтів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 34/XS/42
Матеріал:
Бавовна Еластан
Сезон:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?