Всі категорії
Додати товар

380.витончена золотиста вечірня сукня популярного шведського бренду h&m

198 грн
Опис

Витончена золотиста вечірня сукня популярного шведського бренду H&M.
Коктейльна сукня прилеглого силуету з трикотажу з красивим золотистим відливом, з V-подібним вирізом. Ліф із запахом. На верхній деталі ліфа закладено декоративні склади. ЇЇ силует, що облягає, підкреслить природні форми володарки сукні. Приємна до тіла тканина, трохи тягнеться.
Таку сукню можна одягати під настрій та певні дати.

Розмір S.
-довжина 80
-пог 43
-пот 39
-поб 46

Склад:
100% поліестер

Відомий шведський бренд H&M пропонує модний та якісний одяг для жінок, чоловіків, підлітків, дітей та вдома.Сьогодні H&M - це найбільша мережа в Європі. Її покупці – це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, виглядати на всі 100% та з кожною новою колекцією змінювати свій образ Асортимент включає все: від сяючих нарядів та ексклюзивних дизайнерських колекцій до повсякденних основ та високоефективного одягу для йоги, щоб допомогти шанувальникам моди по всьому світу знайти свій особистий стиль. А поняття якості для шведської компанії полягає не тільки в тому, щоб переконатися, що товар відповідає запитам та очікуванням споживачів або перевершує їх: незмінною умовою якості в H&M вважають те, що продукція має бути вироблена у відмінних умовах. Над колекціями бренду H&M працюють креативні дизайнери, а у виробництві використовуються сучасні технології.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари