Всі категорії
Додати товар

Лаконічна комфортна сукня в широку смужку американського бренду abercrombie & fitch

289 грн
Опис

Лаконічна комфортна сукня в широку смужку американського бренду Abercrombie & Fitch. Стан нової речі, стік.
Одяг від Abercrombie&Fitch поєднує в собі елегантну простоту з високою якістю матеріалів та крою. Одна з головних переваг – це першокласна сировина – тканина, з якої все шиється. У речах цієї марки неможливо не почуватися комфортно. Перевірено тисячами модників!
Модель комфортної посадки по фігурі, з коротким рукавом. Доповнює стиль моделі глибокий V-подібний виріз декольте та вишитий логотип бренду на грудях.Талія акцентована широкою еластичною резинкою. Вовна та акрил у складі виробу створює додаткове тепло, але при цьому дозволяєсукні залишатися м'якою та ніжною навіть після численних прань.
Комфортна сукня стане універсальною моделлю Вашого повсякденного гардеробу!

Розмір М.
-довжина 76
- плечі 33
-пог 45
-пот3 5
- поб 51

Склад:
64% акрил
31% вовна
5% поліестер

Якість – це синонім Abercrombie. Незалежно від того, де компанія шиє свої речі – в Індії, Китаї, США чи Мексиці – вимоги до якості тканин, крою та пошиття залишаються незмінно високими. У результаті ті, хто хоча б раз купував справжній Аберкромбі, потім за першої ж нагоди купують його знову. Вся лінійка бренду – починаючи з плавок та шльопанців і закінчуючи пуховиками та шкіряними куртками – зроблена з відмінних матеріалів і має дуже високу межу міцності. Навіть через пару років річ від Abercrombie & Fitch виглядає як нова незалежно від кількості прань і інтенсивності носіння.Девіз Abercrombie & Fitch "розкіш у повсякденності". У казуальному одязі це виявляється у дуже високій якості виробів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Бордовий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Акрил Поліестер Вовна
Сезон:

Схожі товари