Всі категорії
Додати товар

Легка літня яскрава шифонова сукня відомого бренду з данії vila,вир-во індія

270 грн
Опис

Легка літня яскрава шифонова сукня відомого бренду з Данії Vila,вир-во Індія.
Одяг бренду вирізняється незвичайним кроєм, оригінальними вирізами, а також високоякісними матеріалами. Модні колекції Vila – це лінії одягу, які присвячені жіночій індивідуальності та винятковості.
Повітряна шифонова сукня відрізна по лінії талії, з круглим вирізом горловини, на підкладці. Виріб декорований драпіруванням на рукаві та широкою резинкою по лінії талії на спинці. Пояс у комплект не входить.
Сукня такого крою ідеально сидить і виграшно виглядає на фігурі. Шовковиста тканина приємна на дотик, красиво драпірується у процесі носіння. Стильна сукня з тканини, що струмує, допоможе вам створити витончений жіночний образ. У ній можна піти на побачення, вечірку, на виставку чи вечерю у ресторані. ЇЇ також можна одягати по особливим випадкам як коктейльне. Достатньо доповнити її елегантною сумочкою, взуттям на підборах та стриманими аксесуарами. Красива шифонова сукня для стильних та жіночних поєднань!

Розмір L.
-довжина 85
-плечі 35
-пог 49
-пот 40

Склад:
поліестер

Vila – це відомий датський модний бренд, який пропонує сучасним дівчатам ультрамодний та елегантний одяг.
Стиль Vila - це стиль тих, хто вважає за краще завжди виділятися з натовпу і не боїться експериментувати. Дівчина Vila – це яскрава та екстраординарна особистість, вона незалежна і завжди втілює свої мрії у реальність. Основні напрямки одягу від Vila – це casual та діловий стиль. Проте знайдуться тут і речі для створення виняткового вечірнього образу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари