Всі категорії
Додати товар

Ефектна сукня світового бренду моди з великобританії missguided

218 грн

розпродаж до 23 Травень

190 грн
Опис

Ефектна сукня світового бренду моди з Великобританії Missguided.
Модель приталеного силуету.Ззаду застібка на довгу блискавку. Сукня відрізна в талії, з короткою спідницею в складку. Еластичний трикотаж приємний на дотик, відмінно тягнеться і легкий у догляді.
Ця чудова сукня з витонченою мереживною вставкою по лінії декольте допоможе вам створити образ, що запам'ятовується.

Розмір XS.
-довжина 79
-пог 39
-пот 31

Missguided – світовий бренд моди із Великобританії, дуже динамічний! Завдяки безперервній появі нових колекцій він створює щось набагато більше, ніж швидкоплинна мода і справляється з цим блискуче!
Жіночність буває різною. Ця марка для тих, хто пишається своїми даними та не боїться похвалитися ними. Облягаючі моделі, декольте і довжина міні, такі характерні для цього бренду, підкреслять всі найвидатніші зовнішні дані будь-якої жінки. А якщо ви шанувальниця нічного життя, обов'язково познайомтеся з брендом. Missguided знає, як створити королеву вечора.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Матеріал:
Поліестер Еластан
Сезон:

Схожі товари