Всі категорії
Додати товар

Чарівна ніжна сукня бюстьє відомого шведського бренду h&m, вир-во туреччина

245 грн
Опис

Чарівна ніжна сукня бюстьє відомого шведського бренду H&M, вир-во Туреччина.
Облягаючий корсет моделі чудово виглядає з пишною багатошаровою спідницею міні довжини, що створює чарівний, жіночний силует.Сукня, відкрита у верхній частині, виконана без бретелей, з застібкою на блискавку в бічному шві, що надає образу вишуканої привабливості та краси.

Розмір S.
- довжина 71
-пог 38
-пот 34

Склад:
100% поліестер

H&M - відомий шведський бренд, який виробляє одяг, взуття, нижню білизну, косметику, аксесуари в невисокому ціновому сегменті. Над колекціями бренду H&M працюють креативні дизайнери, а у виробництві використовуються сучасні технології. Сьогодні H&M — це найбільша мережа в Європі. Її покупці – це молоді люди, які хочуть недорого і стильно одягатися, виглядати на всі 100% і з кожною новою колекцією міняти свій образ.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари