Всі категорії
Додати товар

Кашемірова міні-сукня cos

100 грн

розпродаж до 07 Травень

80 грн
Опис

Неординарна кашемірова міні-сукня в анімалістичний принт від дорогого британського бренду COS. На жаль, бірка зі складом відсутня, але неозброєним оком видно, що це високоякісний кашемір. Полотно неймовірно м’яке, пухнасте та ніжне, ви не відчуватимете її на тілі. Сукня має приталений крій з цікавою деталлю у вигляді блискавки на всю довжину рукава і горловини, і найцікавіше, що вона повністю функціонує. Тобто ви можете самі регулювати ширину горловини, відкривати плече чи зап’ястя. І звичайно анімалістичний принт в наївному стилі теж добавляє певну нотку гранжу. А який цікавий відтінок було підібрано для цієї речі: поєднання ніжного бузка з класичним сірим. Дуже цікава і стильна річ, яка стане акцентом вашого образу.

Для прикладу прикріпляю офіційний сайт бренду (подібна сукня на ньому вартуватиме близько 150$) - ***********************************************

Розмір: на бірці вказаний розмір S, але гарно сяде на XXS-M.
Заміри: ПОГ - 45 см, ПОТ - 36 см, ПОБ – 42 см, низ – 42 см, довжина - 88 см, плечі – 34 см, довжина рукава – 62 см, ширина рукава - 28 см.
Склад:кашемір/ангора.

Параметри моделі: ПОГ – 84 см, ПОТ – 68 см, ПОБ – 96 см. Зріст – 170 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Блакитний
Розмір:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Матеріал:
Кашемір Ангора
Принт:
З тваринним принтом
Продавець
dnstep
dnstep
Супер-продавець
Луцьк
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари