Всі категорії
Додати товар

Комфортна сукня сорочка у смужку культового шведського бренду класу люкс gant

369 грн
Опис

Комфортна сукня сорочка у смужку культового шведського бренду класу люкс Gant.Cтан нової речі, сток.
Сукня-сорочка - це варіант одягу, який поєднує в собі комфорт класичної сорочки та сукні, роблячи її популярним вибором в гардеробі багатьох жінок. Модель вільного прмого силуету з довгими рукавми на манжеті та зпокругленим низом. Має застібку на гудзиках по всій довжині передньої частини. Комір додає класичний шарм сукні.По спинці кокетка із зустрічною складкою.
Сукня-сорочка є поєднанням елегантності та комфорту. Вона створено спеціально для тих, хто цінує стиль та якість. Бавовняна тканина має приємну текстуру, яка дарує відчуття легкості та свободи рухів. Завдяки продуманому крою, сукня ідеально сідає по фігурі, роблячи образ завершеним та гармонійним.
Сукня ідеально підійде для звичайної прогулянки або події, наприклад, вечірки, або прогулянок під місяцем.

Розмір L.
-довжина 85
-плечі 40
-пог 52
-рукав 63

Склад:
100% бавовна

GANT – шведський бренд із традиціями, який починав із виробництва сорочок. Тепер в асортименті марки чоловічі та жіночі колекції. Ідеальний крій та якість сорочок, светрів та штанів утримує бренд GANT у статусі культового. Зараз продукцію під маркою Gant можна віднести до преміум класу повсякденного одягу та взуття.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Принт:

Схожі товари