Всі категорії
Додати товар

Казково прекрасна сукня в яскравий принт неординарного бренду із великобританії chi chi london

549 грн

розпродаж до 07 Травень

439 грн
Опис

Казково прекрасна сукня в яскравий принт неординарного бренду із Великобританії Chi Chi London. Нова, з біркою. Ціна на оф. сайті £58.00=2853грн.
Зберігайте красу в цій прекрасній сукні з квітковим принтом: ліф, що облягає, пишна спідниця зі складками і еластична резинка по спинці по лінії талії. У ній ви точно будете як чарівною, так і не схожою ні на кого іншого. Завдяки комфортній тканині вона залишатиметься у такій формі, в якій її одягли.
Кожна дівчина у сукні від Chi Chi London буде в епіцентрі загальної уваги.

Розмір 12-L.
-довжина 80
-пог 41-46 (по спинці гумка)
-пот 37
-поб 65

Chi Chi London – це молодий, але вже популярний британський бренд жіночого одягу, що відкрився в Лондоні, у Великобританії в 1988 році. На сьогоднішній день займається випуском та продажем стильного та неординарного жіночого одягу та аксесуарів. Засновниками компанії стали батько та сини – Джамал, Даніель та Джіо Наджари.
Стилісти цього модного будинку спеціалізуються на створенні казково прекрасних суконь: для вечірніх виходів та урочистих випадків, для романтичних побачень та для повсякденного життя. Єдине, чого немає в колекціях Chi Chi London – нудного та суворого ділового одягу. Дизайнери вважають за краще не створювати уніформу, а творити шедеври швейного мистецтва, що розкривають жіночу індивідуальність, тому кожна модель у багатих та різноманітних колекціях Chi Chi London створюється в обмеженій кількості.
У сукнях цієї марки знаходять відображення всі ультрамодні тренди: пишні спідниці та асиметричні подоли, сукні з напівшлейфом та ліфи-бандо, довжина в діапазоні від міні до максі.Основні лінії бренду: Chi Chi London Premium - розкішні вечірні сукні, які виглядають по-королівськи за цілком доступних цінах. для жінок із пишною фігурою.
Сукні цього бренду купують для випускного балу та для виходу у світ, на весілля та інші урочисті заходи. Але окремі моделі підходять і для того, щоб прикрасити повсякденність.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:

Схожі товари