Всі категорії
Додати товар

Boohoo. з англії. в наявності. байкове плаття сорочка з оборками.

585 грн
Опис

Це не стік і не секонд.
Товар привезений з Англії.
Бренд: Boohoo.
На етикетці вказаний розмір UK8. Просьба, визначатися за вимірами, які вказані наприкінці опису, а також своїми уподобаннями, оскільки плаття виготовлене в стилі оверсайз. Враховуйте модні тенденції, і вибирайте те, що прикрасить Вас і підкреслить Вашу індивідуальність.
Модні плаття-сорочки безсумнівно мають бути в гардеробі модниць, адже вони підходять практично всім і дають змогу мати чудовий вигляд як на прогулянці, на відпочинку, шопінгу, так і в офісі, відповідаючи канонам ділової моди.
Дизайнери в кожному сезоні втілюють усі нові ідеї та роблять плаття у формі сорочок ще цікавішим і вишуканішим.
Ця модель плаття з оборками виготовлена в стилі оверсайз, має принт клітки в соковитому контрасті неонового міксу, який додасть акцентності образу.
Плаття-сорочка з принтом клітки, секрет успіху клітини криється в її виразності, яка підкреслює несподівані поєднання напрямків ліній і колірних відтінків.
Якщо ви є прихильницею неповторного стилю, й обожнюєте одяг, який неповторний, оригінальний, і незабутній, рекомендуємо доповнити свій модний гардероб цією сукнею, яка подарує Вам, запам'ятовуваний і гламурний образ.
Заміри:
- довжина виробу 85 см;
- об'єм на рівні пахв 106 см;
- ширина в стегнах 53 см.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Рожевий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Бавовна

Схожі товари