Всі категорії
Додати товар

Брендова сукня

700 грн -5% 670 грн
Опис

Розкішне плаття відомого бренда Karen Millen💞 .ОРИГАЛ!Karen Millen — Діамантична марка одягу, що пропонує шикарний одяг, взуття та аксесуари, пройняті дизайнерськими ідеями.Суниця бренда преміумкласу.Ти, хто має або має хоч раз речі цієї марки, знають, що ціна виправдана якістю речей та оригінальними дизайнерськими ідеями.Цені на космічні речі цього бренда, цінова категорія бренда 200-600 доларів.Сукни від Карен Міллен носять зірки кіноіндустрії та модельного бізнесу, серед них - Єва Лонгорія (Eva Longoria) з "Відчайних домогосподарок" (Desperate Housewives), Елізабет Мосс (Elizabeth Moss) з 'Беземців' (Mad Men), Тамара Тейлор (Tamara Tylor) з 'Кіскіт' (Bones) і Кейт Беккінсейл (Kate Beckinsale) з “Перл-Харбора'' (Pearl Hor).
Речі цього бренда унікальні: якість пошиття, тканина, дизайн.
Вишукане чорне плаття олівець із баскою на блискавці.Дуже ефектне👍 Тканина щільна (приймана на дотик), злегка тягнеться. на плечах погони.
Гузики з гравіюванням бренда.
Красива зона декольте та виріз.На підкладі.Склад супер (як основний, так і склад підкладки).
Ремінь вільний, але це жодної краплі не впливає на вигляд плаття, має чудовий вигляд і без ременя, можна підібрати. Будь чорний ремінь плаття здатний підкреслити спокусливість контурів фігури, має вишуканий вигляд та надає образу неймовірну жіночність і спокусливість😱. Плаття для тих, хто любить і цінує стиль.
Розмір вказаний 6.
виміри:
Пог 41-43
Пoт 31-32
НОС 43-46 см
Довжина 92
Виробник Туреччина
.Стан нової речі.
Обміну та повернення (помірки) немає! Будь ласка, робіть покупку задумано, всі деталі уточнюйте перед купівлею. З радістю ставлячи запитання, які цікавлять
Склад:
96% котон 4% еластан підклад: 96% ацетат 4% еластан
Доставка:
Відсилання Новою поштою щодня після обіду.(крім неділя)
❗️100% оплата на карту, не забувайте, будь ласка, враховувати комісію банку.❗️
- Наложки НЕТ!
- Обміну та поверненню немає.Примірки немає

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
Матеріал:
Денім Еластан Котон
Особливості моделі:
На змійці
Силует:
Приталені
Продавець
kristisha090
kristisha090
Кривий Ріг
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари