Всі категорії
Додати товар

Mango-сукня у квітковий принт)

577 грн
Опис

Фото На тілі немає) заміри на фото) Плаття по фігурі, внизу злегка кльош, стягуче,бретелі широкі) упереду на декольті ґудзики, обгорнуті в тканину)
Підійде на зм європейський орієнтуйтеся за замірами)
Продається позаяк є без повернення й без притензій)

Щорічно навесні дизайнери з усього світу представляють свої весняно-річні колекції в яких дуже популярні квіткові принти, аплікації з квітів і аксесуари зі штучною флористикою. І це не дивно, адже саме навесні розпускаються квіти, а влітку вони розквітають у всій своїй красі. І ніщо так не підкреслить тендітність і красу жінки, як ніжна квітка.

MANGO (Манго) — популярний іспанський бренд модного одягу. Фірма одна з перших почала продавати свою продукцію в інтернеті. , має попит у всьому світі, зокрема й у Росії.
Історія Дому Манго — це шлях амбітцій, цілеспрямованості та трудолюбства.

Якось дві підприємливі молоді люди, віком 14 років іммігрували з Туреччини до Італії. Це були брати Айзак і Нахман. Мета їхнього прибуття була вельми бананна — продати на ринку кілька турецьких футболок із високою накруткою. Підприємство виявилося на стільки виграшним, що Айзак створив на додаток до футболок кілька аксесуарів. Успіх виявився таким легким, що хлопцям прийшло на думку створити власний магазин одягу.
Мрія збилася 1984 року. Над назвою хлопці не сильно ламали голову. Нещодавно вони вперше спробували плоди манго. Смак виявився на стільки новим і свіжим, що хлопці в простоті так назвали своє дитя.

Але виявляється брати добре розбиралися не тільки в бізнесі та фруктах, а й у жіночій психології. Своєю популярністю серед покупців підприємливий дует зобов'язаний численним і різноманітним рекламним акціям.
До 2000 року бренд вийшов на світовий рівень.

Крім одягу, фірма сьогодні випускає парфуми, годинники, аксесуари, прикраси, взуття, сумки

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46

Схожі товари