Всі категорії
Додати товар

Шикарне фактурне сукню розмір m-l

165 грн
Опис

*Warehouse Шикарне фактурне сукню. Розмір по бирочке UK 12, підійде на М-L, але дивіться виміри. Довжина від плеча - 90 см, по спинці - 80 см ПОГ 43-44 см (+ виточки) ПІТ 38 см 100% поліестер Всі виміри зроблені в спокійному стані, тканина еластична і відмінно тягнеться. Стан ідеальний. Дивіться інші мої оголошення підписуйтесь, щоб не пропустити обнови) Оновлення товару кілька разів на тиждень! Будь ласка починаємо покупку з діалогу, а не з кнопки «купити». 🖍Додаткова інформація знаходиться на головній сторінці мого профілю. 🖍Колір речі на фото може відрізнятися від реального, в залежності від налаштувань Вашого екрана або монітора. Виміри можуть відрізнятися від вказаного в межах 1 макс 2 см в спокійному стані, так як всі виміри робляться вручну. Якщо в оголошенні вказано «тягнеться до...», то це умовно, так як тягнути річ можна з різним натягом, і орієнтуватися потрібно в першу чергу на виміри в спокійному стані. 🖍Якщо розмір на бірці не вказаний, то в оголошенні його наголошую на свій розсуд, і це тільки моя думка, звіряйте з вимірами. Інші цифри розмірів, крім основного -це можливий варіант на який розмір може підійти річ, і це тільки на мій розсуд. 🖍Як сяде річ на вас, чи підійде вона на ваші параметри я не вгадую і не припускаю, а надаю тільки заміри! 🖍Якщо дефекти в описі не зазначено, значить я їх не бачу. 🖍Повернення та обмін товару не передбачено! 🖍Мое описание товара происходит по субъективному и объективному лично моему мнению, на основе моих зрительных, осязательных (тактильных) и эмоциональных ощущениях, которые индивидуальны, и могут отличаться от ваших, а также на основе моих знаний и опыта.

Резервирую вещь после полной оплаты на карту Приватбанка.
Временно, в период действия военного положения, с безопасной оплатой не работаю, так как в случае того, если вы не заберете посылочку, вынуждена буду оплатить ее доставку в обе стороны, а с минимальными ценами на мой товар, это совсем не оправдано.
🖍Післяплата можливий тільки з частковою передоплатою - оплатою послуг доставки в обидві сторони. 🖍Особистих зустрічей немає.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Кораловий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Продавець
lkjhg...
lkjhgfjhvgjjkhvfgcj
Кропивницький
94% виконаних замовлень
Була

Схожі товари