Всі категорії
Додати товар

Ніжна сукня в яскравий літній принт молодіжного бренду з данії ichi

283 грн

розпродаж до 07 Травень

226 грн
Опис

Ніжна сукня в яскравий літній принт молодіжного бренду з Данії Ichi.Стан нової речі, сток.
Ця сукня з грайливим принтом яскравих метеликів по всій поверхні дивовижно жіночна. Виріб вражає V-подібним ліфом на запах по переду виробу та спинці із зав'язками на плечах. Лінія талії підкреслена еластичною гумкою. Виріб на підкладці. Декоровано металізованою ниткою. Завдяки своєму крою сукня чудово плавно обтікає вашу фігуру і змушує вас виглядати приголомшливо.
Відмінна якість і чудовий зовнішній вигляд!

Розмір S.
-довжина 92
-пог 41
-пот 32+

ICHI – датський бренд, що спеціалізується на виробництві жіночого одягу та аксесуарів. Візитною карткою марки є кардигани ICHI. Колекції бренду ICHI вважаються еталоном молодіжного, стильного, яскравого одягу.Всі моделі Ichi виготовляються з натуральних матеріалів, які легко доглядати, і які не викликають алергії при щоденному використанні. Крім якісних матеріалів дизайнери Ichi уважно стежать за новинками та тенденціями у світі моди, завдяки чому шанувальниці бренду можуть купувати брендові речі та завжди залишатися у тренді.Дівчина в образі ICHI – це цілеспрямована, впевнена у собі представниця сучасності, яка знає, що їй іде і завжди намагається бути першою у всьому.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Сезон:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари