Всі категорії
Додати товар

Продам розкішну весільну сукню трансформер.

9000 грн
Опис

Дуже ніжна і вишукана сукня-трансформер. Вічна класика і при цьому два різних образи в одній сукні. Для нареченої, яка не може визначитися, брати рибку чи пишну сукню:) тут обидва варіанти. Купили одну сукню, а маєте дві різні.
Витончена рибка з мережива, шнурується корсет. Колір мережива молоко, бежева атласна підкладка добре відтіняє мереживо. Рибка добре тримається і лягає по фігурі за рахунок корсету. Дуже зручно ходити.
Також додатково одягається спідниця з фатіновою підкладкою, що робить її об’ємною та королівською. Шлейф оздобленмй мереживом, інкрустований на талії камінням та паєтками на подолі. Виробництво США, купувала в одному з кращих салонів Києва. Повна вартість 27 тис, тож продаю менше ніж за третину ціни. В чудовому стані, вдягалася на камерне святкування, після хімчистки.
Сяде ідеально на фігуру. Мої параметри: зріст 175+ каблук 8 см. Буде як на фото. По талії шнурується корсет, тому підійде на різні розміри, добре тримає бюст. В бедрах 94-97см(+-). Більшість параметрів можна підігнати під ваші об’єми.

Окремо продаю накидку-жакет хутряний. Колір молоко, якісне м’яке хутро, дуже стильно виглядає. Ґудзики у вигляді гачків, інкрустовані дрібними камінчиками, але їх майже не видно. Нова, не вдягала взагалі, бо була напрочуд тепла погода. Купила за 2600, віддаю за 1500грн.

Сукня справляє вау-ефект. На фото все видно. Фото реальні, з нашого весілля.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Продавець
tatianatsh
tatianatsh
Київ
Була

Схожі товари