Всі категорії
Додати товар

Довге весільне плаття рибка зі шлейфом, без рукавів бренд omur ozer турція

3900 грн
Опис

Продам своє весільне плаття, яке купувала в Одесі в MgBoutique. У чудовому стані. Відразу після весілля віддалила в хімчистку, де були видалені абсолютно всі забруднення.
По собі знаю як складно підібрати плаття, якщо розмір грудей 3-4) Це плаття з силуетом рибка стало своєю знахідкою, оскільки більшість інших фасонів робили груди ще більші, а фігуру масивнішою.
Плаття підшивали на мій зріст 162 см і висоту каблуків 9,5 см. Але воно все одно було трошки довгим для мене. Тому, якщо ваш зріст трохи більший (до 5 см) або ви виберете підвищені підбори, воно вам теж підійде.

Мої параметри 95-75-100 см (я на фото 5-9).

Весільна сукня прикрашена аплікаціями з голландського мережива. Прозора тканина навколо вирізу створює ілюзію, що плаття без бретелей. Уздовж спини застібка з ґудзиків у шовковій тканині, далі — блискавка.

Плаття складається з декількох шарів тканини та тюлю, які надають спідниці плаття об'ємного ефекту.

Інші характеристики:
- Розмір на бирці 40
- Є чашки.
- Тканина трохи тягнеться.
- Виробництво Туреччина, бренд Omur Ozer

Можлива примірка в Одесі. Район 5-ї станції.

Поверненню та обміну плаття не підлягає. З радістюворотуй на всі запитання. Зв'яжіть зі мною, якщо вам потрібно більше фото, а також можете зняти невеликий відео-обзор плаття.

Відсилання можливе у разі часткової передоплати на карту (500 грн). Решта ви можете оплатити під час отримання. Тільки Новою поштою.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Гіпюр
Принт:
Абстракція

Схожі товари