Всі категорії
Додати товар

Весільна сукня 54 розміру (б/у)

7500 грн
Опис

Шикарне весільне плаття для справжньої королеви!

Продають своє весільне плаття кольору пудра! Мереживо та прикраси білого кольору. Зарахування цього всі декоративні елементи плаття добре читаються на тлі ніжно-рожевого відтінку. Коли я вибирала собі плаття, хотіла чисто біле, але з далекою і на фото всі плаття білого кольору мали вигляд суцільної білої плями. Але на цьому весільному платті видно кожен вигин мережива.

У цього плаття, крім неземної краси, є ще одна особливість — це його розмір і зріст. Нелегко було мені знайти вбрання на свою фігуру. Плаття 54 розміри! Справжнього нашого слов'янського розміру! На момент весілля мій розмір був 52, а зріст у мене 180 см — я була без підборів. Ви можете відразу додати до свого зросту висоту каблука. Весільна сукня сель на мене ідеально! Так це я неіння про те, що на спині карсет шнурується! Його можна зменшити, затягнути на будь-який бюст і талію!

Ще один секрет у весільного плаття — це його ліф! Прочитавши мені плаття з відкритим верхом, чисто карсет, але на жаль, коли я його одягла, то складки шкіри над корсетом і на руках невигідно підкреслили мою зайву вагу. Але в цьому платті плечі закриті мереживом і короткі рукави! І, про Боже, я була красуні!

core, дівчата, за таке довге оголошення! Нічого не можу із собою впоратися! Я так закохалася в це плаття, що мені щиро хочеться його продати тій красуні, якій воно принесе величезне щастя! Я знаю, як для вагітної дівчини важливий день весілля! На фото — це я! А на мені — це шикарне плаття!

А тепер трохи технічних параметрів:

* розмір — 54р. (також підійде на розміри 50 р. і 52 р.)

* Колір — пудра

*Сстані — б/у (закочувалося 1 раз)

* Зовнішній вигляд — в ідеальному стані, після хімчисти, чисте й акуратне.

* Додатковий безплатний подарунок — під'юбник, якщо захочеться ще пахнути

* Додатковий безплатний подарунок — фірмовий чохол спеціально для весільних платтів! Повірте, дуже зручна та потрібна річ!

* Можлива примірка на моїй території, абсолютно безплатно, час обгортується. Пролягання на примірку приходить без тонального крему та яскравої помади. Повторююсь, весільне плаття після хімчистки!

Дуже добре! Телефонуйте, пишіть,ментуйте всім! Тут нема чого обдумувати, приїжджайте, подивіться на цю красу! Ваше весільне плаття чекає на Вас!

P.S.: кінь не продається!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
innak...
innakalina59711
Харків
Була