Всі категорії
Додати товар

Плаття вишиванка громівиця біле

6500 грн
Опис

Кришталево чиста, надзвичайно тендітна, святкова — саме така має бути вишивка на весільному платті для нареченої. І саме така вишивка на платті «Громівиця», що стане справжньою окрасою вашого весілля.

Вишивка на цій моделі незвичайна та справжня. Так само вишивали ще під час казанств у XVII-XVIII століттях, використовуючи дорогі різновиди ниток: срібні, золоті, шовкові та бавовняні. Одяг, зокрема жіночі плаття, зі сріблястими вишитими візерунками красномовно говорила про достаток у сім'ї. А якщо йдеться про молоду наречену, то очевидним було її гарне придане.

Розкішно та дорого виглядає така вишивка й сьогодні. Водночас вона така витончена та ніжна, що краще відповідає настрою та характеру свята. У цю вишивку вкладена копітка робота майстрів, для її відтворення використані високоякісні нитки та залучені старовинні техніки вишивання.

На вишитому малюнку зображені квіти — гарні, свіжі, повні світла та сили. Їх символічність двояка. Квітка як наречена, готова закохатися, народжувати малюків, ставати охоронницею сімейного вогнища та господинею у своєму домі. Вона цвіте тілом і душею, вона молода та прекрасна, вона любить і улюблена. Також здавна багато квітів у вишивці символізують велику багату та багату сім'ю. Сплетені між собою гілочки, листочки та бутони — це дружня сім'я, безперервний рід і довге життя.

Весільна сукня «Громовиця» має класичний крій — приталений стан, округла горловина, звужена лінія талії, що спадає довга і злегка хвиляста спідниця, оригінальні пишні рукави, зібрані на зап'ястках тонким манжетом. Щедро прикрашене вишивкою плаття — на рукавах, спідниці та в зоні грудей — має святковий та елегантний вигляд.

Ця модель допоможе вам у створенні незабутнього та неповторного образу — у ній ви приковуєте до себе обожнюваний погляд свого майбутнього чоловіка та всіх ваших гостей. Продуманий і виграшний дизайн плаття робить вашу фігуру стрункою та досконалою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Льон
Принт:
Без принту
Продавець
etnomoda
etnomoda
Чернігів
63% виконаних замовлень
Був

Схожі товари