Всі категорії
Додати товар

Marc o polo туніка з рамі

350 грн
Опис

Стильна туніка від преміального німецького бренду Marc o'polo– один з найвідоміших брендів в стилі «casual». Компанія входить в десятку кращих в сегменті преміум класу.
Туніка вільного силуету виготовлена з рамі.
РАМІ - це багаторічна рослина, яка використовується в медицині, виготовленні паперу, ткацтві і т.д.  Волокно має природне біле забарвлення та глянсовий блиск, який так цінують любителі тканин рамі.
Волокно не піддається процесам гниття, не схильне до корозії та стійке до нападів комах.  Це дозволяє захистити рослину від хімічних обробок та отримувати максимально екологічно чисту сировину.
Одяг з рами дозволяє тілу «дихати», волокно чудово вбирає вологу, швидко сушиться, тим самим підтримуючи легке відчуття прохолоди.  Це робить такий одяг дуже комфортним, особливо в теплий сезон.
Екологічно чиста тканина рами вважається лікувальною.  Крім того, матеріал за своєю міцністю перевершує бавовну в 7 разів.  А за красою не поступається шовку.
В даний час тканина рами, сировиною для якої служить китайська кропива, відноситься до елітного текстилю.  Вона має унікальні властивості, хоча виробництво кропив'яних волокон за сучасними мірками обходиться дуже дорого.
Застібка-планка спереду на дрібні ґудзики зі справжнього перламутру. На грудях накладні кишені. По боках знизу невеличкі розрізи.
Є нюанс: на правому плечі (видно тільки зверху)  є маленький вузлик(чи то заштопане, чи затяжка, чи брак). Розмір вузлика 2×2мм (два останніх фото).
Розмір 38
груди 51 см
талія 50 см
стегна 53 см
рукав  60 см
довжина виробу 76-80 см
плечі 40 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в "вибране ", хтось його вже купує.І ви можете втратити свій шанс придбати вподобану річ. Дешевше купувати відразу декілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці. При купівлі п'яти і більше речей і оплаті на карту продавцю одразу-- доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!.
11.05.23

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 38/M/46
Категорії:
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Рівне
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари