Всі категорії
Додати товар

Desigual модна туніка

550 грн
Опис

Ефектна туніка приталеного силуету з тонкої бавовняної тканини  від мегапопулярного іспанського молодіжного бренду модного одягу Desigual, що в перекладі з іспанської мови означає "унікальний". Буяння фарб, іспанська фієста, нескінченне свято та лагідне море – все це знайшло віддзеркалення у вбранні одягу Desigual.  Цей бренд для веселих, неординарних особистостей, які звикли дарувати позитив та жити на повну котушку. 
Планка-застібка розташована спереду на дрібні гудзики.    Рукав можна підвернути і зафіксувати ґудзиком.  Туніка декорована мереживом, вишивкою, аплікацією, бісером, пайєтками, дрібними ґудзиками, оригінальним фотодруком. Бірка зі складом матеріалу зрізана, однозначно, це-бавовна.
Розмір S
груди 50 см
талія 51 см
стегна 56-57 см
рукав 31-61 см
довжина виробу
73 см
плечі 38 см
  Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!  Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.  Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.  При купівлі п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.  Вдалих і приємних покупок!
24.09.2023

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
Категорії:
Матеріал:
Бавовна
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари