Всі категорії
Додати товар

Зручна трикотажна сукня-туніка відомого німецького бренду gina benotti. нова, з біркою

238 грн з 03 Травень - додавайте до обраного

298 грн
Опис

Зручна трикотажна сукня-туніка відомого німецького бренду Gina Benotti. Нова, з біркою.
Модель вільного, прямого силуету, з круглим вирізом горловини та довгим рукавом.Завдяки своїй довжині та прямому крою виріб підкреслює вашу фігуру і завжди змушує вас виглядати чудово. Виріб виконаний із зручного, натурального матеріалу - бавовни та віскози, подарує радісні відчуття та енергетику від чудового дизайну та якості.

Розмір XL.
-довжина 84
-пог 59
-рукав від горловини 60

Склад:
55% бавовна
45% віскоза

Німецький бренд Gina Benotti приваблює насамперед якістю виробів. Чоловічий та жіночий одяг, білизна - все відмінної якості, зручно в носінні, приємно на дотик.
Багато хто зупинив свій вибір на бренді одягу Gina Benotti, купуючи як жіночу, так і чоловічу серію цього бренду, що відрізняються дуже високою якістю, до того ж одяг цього бренду комфортний, в ньому зручно. Крім якості приваблює і ціна, вона досить прийнятна, а широкий асортимент радує навіть найприскіпливішого покупця, легко підібрати одяг для виходу на роботу і який можна носити на відпочинку.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
  • 44/XXL/52
Категорії:
Матеріал:
Віскоза Бавовна

Схожі товари