Всі категорії
Додати товар

❤️👗трендове коктейльне вечірнє плаття з трояндою🌹 вінтажнй стиль🔥 лілова сукня з розою 🥀вінтаж😱

798 грн з 03 Травень - додавайте до обраного

998 грн
Опис

♡ Трендове вечірньо-коктейльне плаття з оголеними плечима та акцетним бюстом з трендовою прикрасою 2023-2024 року - трояндою! 🌹😱
♡ Чудово комбінуєтьсяз багатьма образами! Як на вечірку так і на прогулянку. Створіть свій незабутній образ та вражайте всіх!💃
♡ Дуже яскраве, гарно лягає по фігурі та вондночас легке та повітряне, гарно підлітає, ідеально для відеозйомок та фотосесій. 🔥
♡ Вінтажний/романтичний стиль 80, 90, 00-х., те що одягають ікони стилю у минулому та зараз!🔥 😍
♡ Колір: ліловий/бузковий (насичено-рожевий), схоже до фуксії.
♡ На легкій підкладці, не просвічується!
♡ Без дефектів!
♡ Виробник: Debenhams / debut. Велика Британія. Пошито в Румунії.
♡ Легка, дихаюча, та приємна до тіла тканина.
♡ Розмір: XS-M. На фото на мені одягнуте на ріст 170см, при розмірі XS: бюст - 84см, талія - 65см, бедра - 88см. Гарно лягатиме і на більші параметри! Бретелі регулюються за рахунок чого підійде на різні форми)
♡ Дана сукня підкреслять та витягне вашу фігуру! Особливо красиво виділить стегна!🍑
♡ Подібної сукні ви не побачите ніде, тому унікальність вам забезпечена! 😎
。。。。。。。。。。。。
ВІДПРАВЛЯЮ: 📫
✅ Безпечною оплатою через Шафу
✅ Накладеним платежем Новою Поштою з передоплатою (на витрати по доставці в обидві сторни, якщо не заберете товар на пошті чи не прийдете за ним)
✅ З повною передоплатою на карту. Так Ви зекономите не тільки на доставці, а й на комісії пошти за суму грошового переказу та оціночну вартість! НП бере близько ~2,9% тільки за суму грошового переказу + доставка ~70грн.
✅Також працюю 0LX доставкою, можна оформити там, пишіть, надішлю дані. Там часто акції на безкоштовні доставки!🔥
📦
У Івано-Франківську віддаю особисто в руки, МОЖЛИВА ПРИМІРКА в центрі міста, а також пересилаю по всій Україні! Доставку роблю по мінімуму.
Роблю зі знижкою, бо оформляю онлайн та пакую тільки в свої пакети та коробки, додатково за упакування доплачувати Вам НЕ потрібно! 🙌
❶ Укрпоштою посилкою СТАНДАРТ/ЕКСПРЕС - тільки безпечна оплата через Шафу чи повна оплата на карту, накладним платежем укрпоштою - не надійно і очікувати черги!
❷ Новою поштою - безпечна оплата через Шафу/ накладний платіж з передоплатою/ повна оплата на карту
❸ Meest - безпечна оплата через Шафу/ повна оплата на карту
❹ Justin - тільки повна оплата на карту!

🌹 Об'ємні квіти — помітний тренд 2023 - 2024 🌹

В середині нульових тканинні квіти викликали справжній фурор — звісно, не без допомоги Керрі Бредшоу. У першому фільмі "Секс і місто" квіткові брошки прикрашали її ніжні сукні та звичайні майки. Зараз, 20 років по тому, об'ємні квіти не зменшують присутності у модних гардеробах, а дизайнери так само продовжують використовувати їх як головний декоративний елемент своїх образів.
🥀
Десять років тому об'ємні квіти сприймалися радше як символ аматорської кастомізації, ніж як справжній модний аксесуар. Але захоплення світу моди стилем Керрі Бредшоу завжди викликало інтерес. Зрештою, вона саме той персонаж, який здатен зробити привабливою буквально будь-яку річ — не лише туфлі Manolo Blahnik Mary Jane і сумки Fendi Baguette, а й гольфи та бандани. Керрі носила квіти як чокер, пришпилювала їх до хутряних пальт, білих жилетів і асиметричних мінісуконь. Вона гуляла в них і вулицями Парижа у серіалі "І просто так...", який вийшов у 2021 році.
🥀
Історично квіткові аксесуари пов'язані із традицією американських підлітків прикрашати ними свої образи на випускний вечір. Зараз квіти перебувають на піку своєї нової популярності. Під час показів сезону весна-літо 2023 на подіумах красувалися не лише квіткові принти: 3D-троянди розцвіли на кардиганах і блузах, об’ємних спідницях і сукнях. Головними героями своїх колекцій об'ємні квіти зробили Prada, Dries Van Noten, Bottega Veneta, Saks Potts, The Garment, Chopova Lowena, Commission і Collina Strada.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер
Принт:
Абстракція З геометричним принтом У горох З тваринним принтом У клітинку Новорічна тематика У смужку З квітковим принтом

Схожі товари