Всі категорії
Додати товар

Неймовірно елегантна ефектна сукня з декором відомого італійського бренду soky & soka

338 грн

розпродаж до 07 Травень

270 грн
Опис

Неймовірно елегантна ефектна сукня з декором відомого італійського бренду Soky & Soka.
Італійський бренд Soky & Soka виробляє одяг для жінок, які прагнуть підкреслити свою красу, виглядати ефектно та елегантно. Сукня приталеного фасону, дуже красиво сідає по фігурі, створюючи жіночний та стрункий силует. Модель прикрашена декором зі страз по лінії V-подібного вирізу по переду виробу і спинці. Плаття з застібкою на блискавку по спинці. М'яка, приємна на дотик еластична тканина відмінно піддається пранню і добре тримає форму.
Ця чудова сукня з декором допоможе вам створити образ, що запам'ятовується. У ній можна піти на вечірку, у гості чи на урочистий захід.

Розмір М.
-довжина 87
-пог 44
-пот 37

Склад:
95% поліестер
5% еластан

Сукні італійського бренду Soky & Soka можна одягати з особливих приводів або зробити їх частиною свого повсякденного гардеробу. У будь-якому випадку, вони забезпечать увагу оточуючих, подарують почуття впевненості у собі.
Одяг від Soky & Soka виготовляють із лайкри, віскози, поліестеру, поліаміду. Такі тканини міцні, швидко висихають, пропускають повітря.
Для прикраси продукції компанії часто використовуються стрази, паєтки, мереживо, сітку в тон поряд, ефектні глибокі вирізи. Декоративне каміння або бісер можуть становити хитромудрі візерунки на талії, біля лінії вирізу або по всій довжині сукні.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Еластан
Сезон:

Схожі товари