Всі категорії
Додати товар

Шикарна сукня в паєтки модного французького бренду promod. нова, з бірками

398 грн
Опис

Шикарна сукня в паєтки модного французького бренду Promod. Нова, з бірками. Ціна на бірці 59.95€=2477грн.
Одяг Promod уособлює в собі той самий самобутній стиль, який і відрізняє справжніх француженок - це поєднання чарівної невимушеності з неодмінною «родзинкою».
Сукня чорного кольору в яскраві паєтки з елементом запаху – це сукня, в якій можна провести весь день, ловлячи на собі захоплені погляди оточуючих. У ній ви виглядатимете ще стрункішою, ніжнішою і жіночнішою, ніж зазвичай.Ефектна сукня довжини, міді, глибоке декольте, комфортна посадка по фігурі, низ прямий.
Відмінний варіант як для світських заходів, так і для урочистих випадків

Розмір S.
-довжина 87
- плечі 39
- пог 45
-пот 38+
- поб 46,5+

Французька компанія Promod є одним із визнаних лідерів європейського модного ринку. Продукція цього бренду сьогодні затребувана в десятках країн, і це зовсім не дивує — адже вже понад 30 років компанія благополучно доводить, що поєднання демократичності, елегантності та практичності більш ніж можливе.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
Сезон:

Схожі товари