Всі категорії
Додати товар

Ексклюзивного дизайну елегантна сукня з відкритими плечима англійського бренду...

749 грн
Опис

Ексклюзивного дизайну елегантна сукня з відкритими плечима англійського бренду Coast.Нова, з біркою.Ціна на бірці €225=9297грн.
Спокусливв вечірня сукня довжини максі відрізняється вишуканістю та стилем luxury. Відкриті плечі, акуратний виріз-сердечко,плісований бюст створюють чудово ошатний образ.Віріб прикрашений атласним поясом з бантом.У бічному шві довга прихована блискавка.М'яка підкладка дозволить не задумуватися про комфорт, він Вам забезпечений.
Вечірня сукня Coast зробить так, що Ви відчуєте себе справжньою королевою на будь-якому заході. Витончена та елегантна сукня допоможе Вам створити саме той образ, про який ви мріяли. Легкість матеріалу додасть витонченості вашому стилю, а в поєднанні з правильним взуттям додасть йому ще яскравіших фарб. Гламурний вихід гарантований.

Розмір S.
-довжина 126
-пог 38
-пот 33,5

Бренд Coast був створений у 1996 році у Великій Британії. Сьогодні магазини та корнери компанії можна знайти в десятках країн світу. З 1996 року і досі ставлення компанії до своєї продукції залишається незмінно уважним. Увага приділяється і вибору тканин, і технологіям виробництва, і дизайну моделей.
«Коаст» пропонує жіночий одяг та аксесуари для урочистих випадків. Тут немає обмежень за віком чи соціальним станом – адже виглядати красиво хоче будь-яка жінка. Молоді дівчата можуть підібрати в колекціях бренду вбрання на випускний бал, а зрілі жінки – сукня для бенкету у колі колег.
Головне, що поєднує всі моделі марки – ексклюзивний дизайн, елегантний крій, жіночність у всьому, починаючи з фактури тканин.
Одяг для особливих випадків має бути не просто урочистим. Він має викликати у володарки відчуття комфорту. Яке задоволення від свята, якщо у сукні неможливо розслабитись? Тканини повинні бути приємними, крій – зручним, а стиль – гармонуючим із внутрішнім світовідчуттям.
Від цього відштовхуються дизайнери Coast, створюючи сукні, топи, штани, спідниці.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Шовк
Сезон:

Схожі товари