Всі категорії
Додати товар

Пікантна вечірня сукня з глибоким вирізом світового бренду моди з великобританії missguided

555 грн
Опис

Пікантна вечірня сукня з глибоким вирізом світового бренду моди з Великобританії Missguided.Нова, з біркою.Ціна на оф. сайті $85=3400грн.
Сукня елегантного силуету,довжини максі Модель по спинці на блискавці. Широка вставка красиво підкреслює талію і груди. Завдяки глибокому вирізу по переду і спинці та екстравагантному довгому подолу з розрізом по переду виробу, ця модель з першого погляду приверне увагу, підкреслить лінію декольте та вашу фігуру і завжди змусить вас виглядати приголомшливо.Виконана з легкої, повітряної, зручної у використанні тканини.
Однозначно у такому вбранні Вам не буде рівних: усі погляди оточуючих будуть прикуті до Вашої персони, а їхні очі прикуті до чарівного сяйва Вашого образу.

Розмір XL.
-довжина 158
-пог 50
-пот 39
-поб 56+

Склад:
100% поліестер

Missguided – світовий бренд моди із Великобританії, дуже динамічний! Завдяки безперервній появі нових колекцій він створює щось набагато більше, ніж швидкоплинна мода і справляється з цим блискуче!
Жіночність буває різною. Ця марка для тих, хто пишається своїми даними та не боїться похвалитися ними. Облягаючі моделі, декольте і довжина міні, такі характерні для цього бренду, підкреслять всі найвидатніші зовнішні дані будь-якої жінки. А якщо ви шанувальниця нічного життя, обов'язково познайомтеся з брендом. Missguided знає, як створити королеву вечора..

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари