Всі категорії
Додати товар

Випускна сукня / вечірня сукня

11500 грн -1% 11499 грн
Опис

Завоюйте увагу своєю бездоганною елегантністю – ця випускна сукня створена для найособливіших моментів у вашому житті! Сукня гарно виблискує на сонці та навіть при штучному світлі. Має приємний рожево-пудровий колір, який одночасно виглядає ніжно та лакшері.

Куплена в салоні Dynasty за 14 500 грн та надягнута лише один раз, вона просто мрія для будь-якого святкового заходу: випускний, весілля подруги, день народження чи будь-яке інше свято. Її вишуканий стиль та неперевершена якість зроблять вас справжньою королевою в будь-якій обстановці!

Сукня підійде на різну фігуру, бо має корсет і довгий шнур до нього та на різний зріст (модель має зріст 176см, але за потреби в будь-якому ательє можна вкоротити довжину за невелику ціну). На бірці вказаний 44 розмір.

Також до замовлення у подарунок БЕЗКОШТОВНО можу відправити босоніжки 39 розміру, які одягалися також один раз. Тож можна не витрачати час на пошук та підбір взуття до вашого свята.

Ще одним приємним бонусом стане чохол до цієї сукні У ПОДАРУНОК, тобто безкоштовно, аби вы могли без зайвих труднощів транспортувати та зберігати цю сукню. І звісно враховуючи теперішні умови - можливий торг!

Тож підсумуємо що ви можете отримати за ці 11 499 грн:

~сукню з популярного салону Дніпра, в ідеальному стані, яку вдягали лише один раз;
~якщо у вас нестабільна вага або не типова фігура, то завдяки корсетній верхній частині можливість повністю підігнати сукню під себе;
~чохол для сукні У ПОДАРУНОК;
~майже нові босоніжки 39 розміру, які ідеально підходять під сукню У ПОДАРУНОК;
~за вимогою можу надіслати додаткові фото та надати консультацію, якщо потрібно.

Як підсумок майже повністю зібраний образ на випускний, а також зекономлений час та кошти!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
  • Бежевий
Розмір:
  • 36/S/44
Продавець
ludmila_a
ludmila_a
Дніпро
Була

Схожі товари