Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Вишукана вечірня елегантна сукня chi chi london

700 грн
Опис

РОЗМІР СУКНІ 10/44

на фото Зріст 1.69

Довжина плаття (95-підюб) 1.07

Обхват грудей 88-94

Обхват талії70

Обхват стегон90-1,32

Довжина рукава20
повторень нема бренд London без дефектів додаткові фото в приватні повідомлення та заміри
міряла без бюстгальтера
вартість не черезшафа600

Chi Chi London це молодий, але вже популярний британський бренд жіночого одягу. Стилісти цього модного будинку спеціалізуються на створенні казково прекрасних суконь: для вечірніх виходів та урочистих випадків, для романтичних побачень та для повсякденного життя. Єдине, чого немає в колекціях Сһі сһі London нудного та суворого ділового - одягу. Дизайнери вважають за краще не створювати уніформу, а творити шедеври швейного мистецтва, що розкривають жіночу індивідуальність, тому кожна модель у багатих та різноманітних колекціях Chi Chi London створюється в обмеженій кількості.

y сукнях цієї марки знаходять відображення всі ультрамодні тренди: пишні спідниці та асиметричні подоли, сукні з напівшлейфом та ліфи-бандо, довжина в діапазоні від міні до максі.

Основні лінії бренду: - Chi Chi London Premium - розкішні вечірні сукні, які виглядають по-королівськи за цілком доступних цін. - Chi Chi London Petite- романтичні сукні з укороченою пишною спідницею а-ля "маленька принцеса". - Сһі chi Plus - колекція для жінок із пишною фігурою.

Сукні цього бренду купують для випускного балу та для виходу у світ, на весілля та інші урочисті заходи. Але окремі моделі підходять і для того, щоб прикрасити повсякденність. У будь-якому разі жінка у сукні від Chi Chi London буде в епіцентрі загальної уваги.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Продавець
zh1anna
zh1anna
Івано-Франківськ
100% виконаних замовлень
Була