Всі категорії
Додати товар

Якісна стильно блуза від tchibo (німеччина), р.: 44-46 (36/38 євро)

254 грн
Опис

Жіноча сорочка з декоративним хвилястим краєм Приталений верх - підкреслює жіночний силует Тканий грунт з якісної якості спереду та рукавів Тому приємно м'яка якій однотонній якості Прихована кнопка-плакетка та невеликий комір-стійка з декоративним хвилястим краєм Еластичні, копчені манжети Декоративна металева пластина на подолі Від розміру 44/46 з бюст-дартсом для оптимальної посадки З еластаном: стабільна за розмірами, ідеальна посадка, високий комфорт при носінні У модному червоному кольорі Перевіряється на наявність шкідливих речовин - зовнішніми, акредитованими інститутами Підходить Лежить вільно на тілі
колір
червоний
матеріал
Спереду 97% поліестер, 3% еластан
Тильна сторона 50% бавовна (органічно вирощена), 50% модаль (TENCEL ™)
***********************************
ПОГ: 50 см,
Довжина рукава:62 см,
Довжина: 65 см
Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.
Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.
Це абсолютно новий одяг!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Кораловий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Матеріал:
Бавовна Еластан

Схожі товари