Всі категорії
Додати товар

Шикарна блуза/футболка/топ boden

500 грн
Опис

Шикарна блуза/футболка/топ з квітковим принтом насиченого синього кольору від відомого бренду Boden. Шанувальники бренду — сім'ї середнього і вищого достатку, прихильники класичних традицій. З перших днів існування марка взяла курс на екопродукцію. Іншими словами, всі вироби під даним лейблом виготовляються переважно з натуральних тканин з мінімальним переробленням: бавовна, шовк, кашемір, трикотаж, поплін, денім тощо. У принтах превалюють ботанічні та графічні візерунки, актуальні тренди. Завдяки бездоганному англійському крою та ретельній обробці швів речі можна носити не один рік, і вони збережуть бездоганний зовнішній вигляд.

Преміальна якість тканини цієї блузки: 50% модал та 50% бавовна Pima.Бавовна Pima належати до сировини преміумклас, її негласно називають королем серед бавовни або бавовняним кашеміром За рахунок довгого волокна він м'якший, блискучий і легкий, але водночас міцніший і довговічніший. Така бавовна не утворює "катишків", тому вироби виглядають завжди охайно. Також він надовго зберігає свою колірну яскравість, тому що краще вбирає фарби.

Класичний крій блузи та яскравий синій принт зроблять ваш образ неповторним. Особливо вдало блузка поєднується з білим низом: білими штанами палаццо, білою джинсовою спідницею або вкороченими білими джинсами.

Стан нової речі, без дефектів.
Розміри:
плечі 40 см
довжина по спинці 66 см
довжина бокового розрізу 23 см
обхват грудей 54 (108) см
довжина рукава 15 см
ширина рукава 17 см
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 44/XXL/52
Сезон:
Матеріал:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?