Всі категорії
Додати товар

89.комфортна віскозна блузка у квітковий принт модного французького бренду la redoute.

185 грн
Опис

Комфортна віскозна блузка у квітковий принт модного французького бренду La Redoute. Стан нової речі, стік.
Модель комфортного вільного силуету, з довгим рукавом та круглим вирізом горловини. Доповнена короткою планкою із застібкою на гудзики. Така модель відрізняється практичністю та універсальністю. Виконана з комфортної, приємної в носінні 100% віскозної тканини в гарний квітковий принт.
Модель складе гармонійний комплект спідницям та штанам. Відмінний варіант для офісу та повсякденного виходу.

Розмір М.
-довжина 60
-пог 47
-плечі 37
-рукав 52

Склад:
100% віскоза

La Redoute - французька компанія з виробництва модного одягу, взуття та аксесуарів для всієї родини, а також текстилю для дому. В основі фірмового стилю торгової марки лежить вишуканий французький шик. При виготовленні одягу застосовуються лише натуральні матеріали. Жінкам бренд пропонує вироби, в яких таїться властивий Франції шарм та витонченість у поєднанні з модними сезонними трендами. Для чоловіків компанія створює класичні вироби – сорочки, штани, костюми, піджаки – все це у діловому стилі. Також марці є що запропонувати і дітям, як зовсім крихітним, і підліткового віку. Тому перевагою La Redoute є можливість купівлі одягу для всіх членів сім'ї La Redoute є другим продавцем жіночого одягу у Франції.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Віскоза
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари