Всі категорії
Додати товар

Шикарна блуза/сорочка/туніка з мережевом (прошвою) new look. батал. англія

400 грн
Опис

Шикарна блуза/сорочка/туніка з мережевом (прошвою) білого кольору від відомого британського бренду New Look, їх лінійка Plus size одягу Inspire. NEW LOOK – відома на весь світ англійська торгова марка, яка займається випуском стильного високоякісного одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків, жінок та, звичайно ж, дітей. Історія цього бренду почалася ще 1969 року. У 2007 році бренд починає співпрацювати з багатьма знаменитостями, наприклад, з Лілі Аллен, Кімберлі Уолш, Джайлз Дікон і т.д.
У 2010 році Тейлор Момсен стала обличчям цього бренду. Головне те, що одяг бренду NEW LOOK розрахована насамперед на покупців із середнім рівнем доходу. При виготовленні одягу, взуття та аксесуарів бренд використовує тільки натуральні тканини, шкіру. Моделі одягу, представлені в колекціях New Look, дають кожному охочому можливість бути неповторним. Дизайнери компанії, спеціально вносячи до асортименту певну розрізненість, тим самим пропонують оригінально комбінувати елементи гардероба між собою, не боячись сміливих експериментів. Асортимент продукції даної торгової марки розрахований на чоловіків та жінок віком від двадцяти п'яти років, які бажають завжди виглядати стильно та неповторно. NEW LOOK – це дивовижна торгова марка, яка за короткий проміжок часу змогла залучити до себе покупців по всьому світу.

Чудова якість тканини 100% бавовна: легка, м'яка та приємна на дотик. Все це гарно підходить для носіння в спеку у міських умовах. Класичний крій туніки ідеально поєднується з однотонними, зокрема актуальними в цьому сезоні білими штанами. Крій блузи вільний, не приталений, складки як на лицьовій стороні, так і по кокетці на спинці. V- образний виріз комірця, що робить силует більш витонченим. Рукава на манжетах, при бажанні можуть бути зменшені та закріплені на ґудзик. Ґудзики вироблені з натурального перламутру, що додає речі статусного вигляду. Добре сідає на розмір 22 UK або 50 EU розмір.

Стан нової речі, без дефектів.

Розміри:
плечі 43 см
довжина по спинці 84 см
довжина по переду 78 см
обхват грудей 67 (134) см
довжина рукава 23 см
ширина рукава 21 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50/4XL/58
Сезон:
Матеріал:

Схожі товари