Всі категорії
Додати товар

Віскозна блуза miss selfridge

40 грн з 14 Травень - додавайте до обраного

50 грн
Опис

Неординарна віскозна блуза від якісного британського бренду Miss Selfridge. Дана річ має неординарний крій: каркас подібний за формою на майку, яка має два достатньо глибоких виріза – попереду і ззаду, а на плечах наявні рукава-крила, які придають певної вінтажності образу. Також у даній блузі дуже гарно оформлена спинка: її прикрашає ряд дрібних ґудзиків, а ще нижній та верхній вирізи, а зверху наявна мила шнурівка, яка дозволяє дещо корегувати посадку. Виконана блуза з цупкої віскозної тканини, «дихаючої» та легкої, з «шорохуватою» текстурою. І звичайно, окрім крою, дана річ привертає до себе увагу своїм принтом: основне полотно кольору охри прикрашене суцвіттями білих квіттів, а ось декоративні елементи виконані з білосніжної танини, всипаної безмежною кількістю жовтих троянд та блакитних незабудок. Дуже оригінальна і водночас романтична блуза.
Для прикладу прикріпляю сайт бренду (подібні блузи на ньому вартують 30 фунтів) - *************************************************************************************************

Розмір: на бірці вазані 8 та 40 розміри, що відповідає M-L, та, на мою думку, блуза гарно сяде на S-L.
Заміри: ПОГ – 48 см, ПОТ – 44 см, довжина – 54 см, низ – 57 см, глибина переднього вирізу – 23 см, глибина заднього вирізу - 24 см, довжина задньої нижньої розпірки – 16 см, плечі – 30 см.
Склад: 100% віскоза.

Параметри моделі: ПОГ – 84 см, ПОТ – 68 см, ПОБ – 96 см. Зріст – 170 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза
Принт:
Абстракція З квітковим принтом
Продавець
dnstep
dnstep
Супер-продавець
Луцьк
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари