Всі категорії
Додати товар

Блуза літо мереживо р. 44-48

6500 грн
Опис

Мова оригіналу – українська

Вишукана мереживна блуза білого кольору плетена складним візерунком. Мілкий гачок 0,85 і тонка бавовняна нитка творять дива та виплітають легке мов повітря мереживне полотно. Модель з іспанського журналу GANCHILLO ARTISTICO («Ганчійо артістіко») дещо змінено -- замість комірця блуза має спокусливе глибоке декольте з ніжним оформленням «павутинка». Сам візерунок та оздоблення по краях рукавів та низу відповідає оригіналу. Оскільки для роботи було використано тонкий гачок і тонка нитка, то на блузу знадобилося 1,5 км (1500 м) пряжі та багато годин мілкої та прискіпливої праці. Але результат того вартий – дивовижна краса та вишуканість, справжній витвір мистецтва.

Розмір: S-M, р. 38 (Європа), р. 46 (Україна)

Додатково розміри виміряно на розкладеній блузці (просто розправленій без розтягування) : довжина 51 см, ширина по низу 48 см, ширина по лінії верха (з рукавами) 62 см, ширина рукава 22 см, ширина вирізу 24 см, глибина вирізу 15 см.

Про розмір: плетені мереживні речі носять дуже по-різному -- від щільного прилягання до оверсайз. Дівчина на фото має р. 46 (S-M), тож можна наявно бачити, як блуза виглядатиме наживо.

Примітка: мітенки (тонкі літні рукавички), що на фото, можна побачити тут таки на моїй сторінці

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 46/3XL/54
Сезон:
Матеріал:
Продавець
solo_mya
solo_mya
Запоріжжя
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари