Всі категорії
Додати товар

Стильна блуза/футболка/топ debenhams. англія.

250 грн
Опис

Стильна блуза/футболка/топ у геометричний квітковий принт в рожево-синіх кольорах від відомого британського виробника Debenhams. Ось уже 15 років компанія Debenhams активно розвиває співпрацю з відомими модними дизайнерами, які створюють ексклюзивні колекції спеціально для універмагів мережі. Debenhams також створюють окремі колекції за участю іменитих модних дизайнерів, серед яких Метью Уїлльямсон (Matthew Williamson), Джулієн Макдональд (Julien Macdonald), Генрі Холланд (Henry Holland), Джеф Бенкс (Jeff Banks), Джаспер Конран (Jasper Conran) (Betty Jackson), Джон Роша (John Rocha).
Преміальна якість тканини 50% бавовна 50% модал. Модал — один із видів тканини нового покоління, якому вдалося поєднати у собі властивості як натуральних, так і штучних матеріалів. Виготовляється він із натуральних волокон деревної целюлози. Зазвичай матеріалом для його виготовлення є евкаліптове дерево, бук або сосна. Основними перевагами модалу є:
- м'якість
- естетичний зовнішній вигляд, з характерним для цього виду тканини матовим блиском
- приємний на дотик, трохи оксамитовий (з нього роблять аналог мокрий шовк)
- практично не потребує прасування, тому що не мнеться
- екологічність, яка досягається за рахунок того, що у складі відсутні токсичні компоненти
- дозволяє вашій шкірі дихати, оскільки через структуру через нього добре проходить повітря.
- не викликає подразнення, коли стикається зі шкірою.
Всі речі з цього матеріалу виходять легкими, м'якими, майже не мнуться та оксамитові на дотик. Дуже часто волокна модалу додають до бавовни, що забезпечує додаткову м'якість одягу, а кольору зносостійкість. Згодом такий матеріал не втрачає яскравості.
Блуза вільного крою, не приталена. По комірцю подвійна "резинка", що дає змогу носити блузу на спущених плечах. Внизу блуза зроблена півколом. Це дає змогу її носити як навипуск, так і заправленою. Добре сідає на фігуру 18 UK або 46 EU розміру.

В комплект можна придбати лляні штани/брюки від бренду Marisota 18 UK або 46 EU розміру в нашому магазині https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova

Стан чудовий, без дефектів.
Розміри:
груди 60 (120) см
довжина 67 см
ширина рукава 24 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 46/3XL/54
Сезон:
Матеріал:
Віскоза Бавовна
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари