Всі категорії
Додати товар

Стильна блуза/блузка/сорочка/туніка brakeburn. англія

450 грн
Опис

Стильна блуза/блузка/сорочка/туніка насиченого синього кольору у квітковий принт від відомого британського модного бренду Brakeburn. Ця компанія виникла на світовому модному ринку лише кілька років тому, але вже стала відомою у модних колах. Це і не дивно, адже ідеї торгової марки дуже близькі багатьом сучасним чоловікам та жінкам, оскільки спортивний та міський повсякденний стиль буде актуальним у будь-які часи. Британський бренд став стильним рішенням для людей, які віддають перевагу міському активному одягу. Фахівці компанії дуже уважно стежать за новинками fashion-індустрії, щоб виробляти лише модні колекції та передбачати тенденції мінливої моди.
Фахівці торгової марки твердо переконані, що повсякденні будні легко зробити радісними та веселими завдяки оригінальному одягу. В основному, продукція бренду – це товари для активного відпочинку, спорту, подорожей, прогулянок, але також є речі в офісному стилі.

Основною аудиторією бренду Brakeburn є молоді люди від 18 до 25 років, але це умовно, оскільки товарами цікавляться також люди молодші та старші за вказаний вік. Стильні речі припадають до душі багатьом.
Незмінним та дуже популярним аксесуаром є сумки. У компанії Brakeburn представлено також безліч моделей сумок, починаючи від класичних і закінчуючи яскравими, великими та компактними. Дизайн Brakeburn відрізняється яскравими відтінками та широкою палітрою кольорів. Багато речей прикрашають незвичайні принти. Взуття бренду також задекороване оригінальними декоративними деталями та яскравими малюнками.

Головною відмінністю товарів компанії є те, що з їх допомогою можна виділитися з натовпу, підкреслити свою індивідуальність і прекрасний смак. Якість товарів також завжди на висоті, адже виробництво продукції здійснюється лише з найкращих натуральних матеріалів. Найчастіше продукцію Brakeburn називають модою майбутнього.

Преміальна якість тканина 100% індійська бавовна. Тканина міцна та цільна, добре тримає форму. Водночас тканина дуже легка та приємна до тіла. Крій блузки - класична туніка. Спереду комірець з V-образним вирізом та планкою на ґудзиках. Рукава на манжетах та застібками ґудзиками. Комірець та манжета рукава зроблені з однотонної синьої тканини. По боках зроблені декоративні розрізи. Спинка на кокетці, кокетка зроблена з основної тканина у квітковий принт. Брендування присутнє на комірці та на кожному ґудзику. Ідеально поєднується з джинсами та джинсовими спідницями (на фото). Добре сідає на розмір 14 UK або 42 EU.

Стан нової речі, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
плечі 41 см
довжина рукава 42 см
ширина рукава 13 см
груди 56 (112) см
загальна довжина 68 см

В магазині ще багато унікальних речей https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари