Всі категорії
Додати товар

82.неймовірна легка літня блузка з воланами бренду із франції daxon

189 грн
Опис

Неймовірна легка літня блузка з воланами бренду із Франції Daxon. Стан нової речі, сток.
Модель вілбного силуету, з коротким рукавчиком та круглим вирізом горловини. Ефектно доповнена воланом по лінії горловини з одного боку та вставкою по переду виробу, що розширюється до низу.Комфортна ніжна тканина чудово пропускає повітря і виглядає дуже легою, вона зробить ваш образ повітряним.
Бездоганна стильна блуза, яка ідеально підійде для дівчат, які люблять строгість та лаконічність у своїх образах, при цьому завжди хочуть виглядати жіночно та елегантно.

Розмір L.
-довжина 67
-плечі 39
- пог 49

Склад:
100% поліестер

Магазин французької моди, який нині називається Daxon, був заснований далекого 1947 року. У двадцять першому столітті він вийшов на лідируючі позиції і завоював популярність у всьому світі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари